Af Ritzau - 14/10-16 07:22

Team Esbjerg forlænger aftalen med mestertrænerTeam Esbjerg forlænger aftalen med mestertræner

Lars Frederiksen har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2019 med Team Esbjergs håndboldkvinder.

De forsvarende mestre i kvindernes håndboldliga, Team Esbjerg, har forlænget kontrakten med cheftræner Lars Frederiksen frem til sommeren 2019.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse fredag.

- Først og fremmest synes jeg, at jeg er et godt sted med gode værdier. Der er gode folk i og omkring klubben samt stor opbakning fra by og publikum, siger den 46-årige cheftræner i pressemeddelelsen.

- Jeg kan ikke huske en dag, jeg ikke har haft lyst til at tage på arbejde i Team Esbjerg, og det er en væsentlig drivkraft for mig, siger han.

Lars Frederiksen kom til den vestjyske klub i 2011, og i 2015 førte han holdet frem til DM-sølv, inden det i sommer blev til DM-guld.

Derfor var det heller ikke en svær beslutning for klubben at lade træneren fortsætte i spidsen for holdet i Primo Tours Ligaen.

- Lars er for os den rigtige person til at videreføre vores håndboldprojekt, lyder det fra klubbens formand, Bjarne Pedersen.

- Han er grundig, omgængelig, altid klar til en konstruktiv samtale, og så er han en klubmand, der engagerer sig i en fælles sag og altid sætter klubben øverst. Det sætter vi stor pris på.

Den 46-årige træner stod tidligere i spidsen for kvinderne i KIF Vejen, og han blev i 2015 kåret som Årets Træner i Dameligaen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx