Af Ritzau - 07/03-17 10:45; Opdateret: 07/03-17 13:53

To personer er angrebet af mand med kniv på svensk jobcenterTo personer er angrebet af mand med kniv på svensk jobcenter

En mistænkt bag et knivoverfald på et svensk jobcenter er anholdt, efter at han meldte sig selv til politiet.

En kvinde og en mand er stukket ned med kniv på et svensk jobcenter. Ofrene er ikke ansat i jobcentret, men de er tilknyttet et samarbejde med centret.

De to ofre er blevet kørt på det nærliggende sygehus i Falun. Kvinden er ifølge politiet alvorligt såret, mens manden er sluppet med mindre skader.

Overfaldet skete klokken 9.12 i byen Borlänge, der ligger midt af Sverige.

Den mistænkte bag angrebet er anholdt. Et kvarters tid efter overfaldet meldte sig han sig til politiet på den lokale politistation i Borlänge.

- Ifølge mine oplysninger skulle han være gået hen til politistationen, hvor han blev anholdt uden dramatik, siger Stefan Dangardt, der er pressemedarbejder hos politiet.

Der er tale om en mand i halvtredserne. Det er endnu uklart, hvorfor han gik til angreb. Han sigtes for drabsforsøg og groft overfald.

- Nu skal vi undersøge gerningsstedet og sikre alle spor. Vi skal også tale med vidner og afhøre den sigtede om anklagerne, siger Stefan Dangardt til svenske Expressen.

/ritzau/TT

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Kim Walls bror: Hun var en stjerne
bt.dk
Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx