Af Ritzau - 15/04-17 18:05; Opdateret: 15/04-17 18:49

Schmeichel og co. sikrer vigtigt point mod Crystal PalaceSchmeichel og co. sikrer vigtigt point mod Crystal Palace

Leicester kom foran 2-0 i lørdagens opgør på udebane mod Crystal Palace. Værterne kom dog tilbage og fik 2-2.

Leicester missede lørdag eftermiddag muligheden for at levere et stort resultat på udebane mod Crystal Palace i den engelske Premier League.

Det blev nemlig til 2-2 mellem de to mandskaber, til trods for at Leicester - med Kasper Schmeichel på mål - var foran 2-0 undervejs.

Alligevel må det siges at være godkendt for Schmeichel og co. at hente uafgjort på Selhurst Park, hvor Crystal Palace i den seneste spillerunde udspillede Arsenal i en sikker 3-0-sejr.

Med det uafgjorte resultat har Leicester nu 37 point for 32 kampe, og de forsvarende mestre ser dermed efterhånden ud til at have lagt afgørende afstand til nedrykningsstregen. Crystal Palace har 35 point for 32 kampe.

Leicester fik en drømmestart med et simpelt mål allerede efter seks minutters spil. Christian Fuchs sendte et langt indkast ind i feltet, hvor Robert Huth svævede over alle og headede bolden ind i hjørnet til 1-0.

Det var også stillingen, da de to hold gik til pause. Allerede kort inde i anden halvleg udbyggede Jamie Vardy dog føringen på en klassisk Leicester-kontra.

Her afdriblede Vardy først den tidligere Leicester-spiller Jeffrey Schlupp, inden han sendte bolden sikkert ind i det lange hjørne.

Blot få minutter senere svarede Crystal Palace dog igen.

En løs bold faldt ned foran Yohan Cabaye, der resolut bankede bolden ind bag den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel.

Efter 70 minutters spil kom udligningen, da Christian Benteke steg op i feltet og headede bolden ind til 2-2. Leicester-spillerne appellerede for frispark i situationen, men målet blev anerkendt af dommer Mike Dean.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
Efter et ægteskab fyldt med...
bt.dk
Barca-målmand: Neymars farvel var en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx