Af Ritzau - 11/11-16 17:10

Engelsk politi åbner sag om bestikkelse i fodboldEngelsk politi åbner sag om bestikkelse i fodbold

Det er avisen The Telegraphs arbejde fra september, der nu får politiet til at åbne en sag om bestikkelse.

Britisk politi fortæller fredag, at de har indledt efterforskning i en sag om bestikkelse, som følge af avisen The Telegraphs historier om korruption i fodboldverdenen fra september.

- Undersøgelsen af materialet fra The Telegraph viser, at der er grundlag for at indlede en efterforskning i en sag om bestikkelse, siger politiet i en meddelelse.

The Telegraph var tidligere på året skyld i, at den daværende engelske landstræner, Sam Allardyce, blev fyret, da han på skjult kamera blev afsløret i at have opfordret til brud på transferreglerne hos Det Engelske Fodboldforbund.

Politiet understreger dog, at Allardyce ikke er en del af deres nuværende efterforskning, hvilket blev taget godt imod hos Allardyce.

- Jeg har hele tiden været sikker på, at det også ville være tilfældet, da der ingen beviser er imod mig, siger Allardyce og fortæller, at han håber, at politiet vil komme til bunds i sagen så hurtigt som muligt.

Tidligere har The Telegraph fortalt, at otte tidligere og nuværende Premier League-managere ifølge avisens oplysninger er mistænkt for at have modtaget penge under bordet i forbindelse med spillerhandler.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx