Af Ritzau - 15/03-17 02:34; Opdateret: 15/03-17 02:48

Trump angriber tv-station efter læk af skattepapirerTrump angriber tv-station efter læk af skattepapirer

Præsidenten langer ud efter tv-stationen MSNBC, efter at mediet har valgt at offentliggøre skattepapirer.

Det Hvide Hus langer ud efter tv-stationen MSNBC og kalder mediet desperat.

Det sker, efter at stationen sent tirsdag aften lokal tid har valgt at offentliggøre skattepapirer fra den amerikanske præsident, Donald Trump.

- Man ved, at man er desperat efter seertal, når man er villig til at bryde loven for at bringe en historie om to siders skatteoplysninger, der er mere end et årti gamle, siger en unavngiven talsperson fra præsidentens administration ifølge AFP.

Ifølge Donald Trumps administration betalte han i 2005 38 millioner dollar i skat af en indtægt på mere end 150 millioner dollar.

- Det er fuldstændig ulovligt at stjæle og publicere skattepapirer. De uærlige medier kan fortsætte med at gøre dette til en del af deres agenda, mens præsidenten vil fokusere på sit, hvilket inkluderer en skattereform, der vil gavne alle amerikanere, lyder det i meddelelsen fra Det Hvide Hus.

Donald Trump er den første amerikanske præsident i mange årtier, der har nægtet at udlevere sine skatteoplysninger.

I et interview med ABC News i slutningen af januar gjorde Trumps rådgiver Kellyanne Conway det endnu en gang klart, at præsidenten ikke vil offentliggøre sine selvangivelser.

Conway sagde således, at Donald Trumps skatteoplysninger alligevel ikke interesserer hans vælgere, og derfor vil de altså ikke blive lagt frem.

- Folk var ligeglade. De stemte på ham. De fleste amerikanere er fokuseret på, hvordan deres egne selvangivelser vil se ud under præsident Trumps regeringstid - ikke hvordan hans ser ud, sagde Conway i interviewet ifølge nyhedsbureauet dpa.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx