Af Ritzau - 14/03-17 14:47; Opdateret: 14/03-17 15:25

Løkke er tilfreds med beklagelse fra Ole Birk i PostNord-sagLøkke er tilfreds med beklagelse fra Ole Birk i PostNord-sag

Statsministeren noterer sig, at der "ikke har været det bedste informationsflow" fra transportministeren.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) er tilfreds med, at transportminister Ole Birk Olesen (LA) har beklaget sin rolle i sagen om PostNord.

- Jeg er meget tilfreds med, at transportministeren her til morgen har beklaget over for ordførerne, siger statsministeren.

- Der har åbenbart ikke været det bedste informationsflow. Og det glæder mig, hvis der nu er blevet rettet op på det, så vi kan få et ordentligt forløb her på Christiansborg.

Statsministeren henviser til det møde, transportministeren havde med finansministeren og en lang række ordførere tirsdag morgen.

Her beklagede Ole Birk Olesen, at han ikke har orienteret postordførerne tidligt og godt nok om krisen i PostNord.

Spørgsmål: Hvad siger du til ministerens håndtering af sagen?

- Jeg er meget tilfreds med, at han her til morgen har beklaget over for ordførerne, som ikke føler, de har fået den information, de gerne ville have, siger Lars Løkke Rasmussen.

- Det er en understregning af, at det selvfølgelig er vigtigt, at alle regeringens ministre arbejder tæt og tillidsfuldt sammen med hele Folketinget, men selvfølgelig i særlig grad med vores parlamentariske grundlag.

Statsministeren betoner, at diskussionen om, hvem der vidste hvad hvornår er "vigtig for arbejdsklimaet" på Christiansborg.

- Alt det her om informationsstrømmene har fyldt rigtig meget – også i medierne - og stor respekt for det. Men hvis det nu er kommet på plads, kan fokus komme på selve sagen, siger Løkke.

Selve sagen handler om, at PostNord har et akut behov for flere penge. Selskabet har selv fremlagt et bud på en redningsplan, der indbefatter kapital fra ejerne på 2,3 milliarder kroner og mange fyringer de næste år.

Statsministeren vil dog ikke forholde sig til selve substansen i redningsarbejdet:

- Jeg skal ikke dybere ned i denne sag nu.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Skoleskyderi i USA: Nu ved politiet,...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx