Af Ritzau - 26/11-16 19:59

FC København øger føringen i Superligaen med ny sejrFC København øger føringen i Superligaen med ny sejr

Youssef Toutouh scorede kampens enlige mål, da FC København på udebane slog Lyngby med 1-0 i Alka Superligaen.

FC København er nu på 18 kampe som ubesejret i denne sæsons Alka Superliga.

Lørdag aften slog Ståle Solbakkens tropper Lyngby med 1-0 på udebane i en kamp, hvor Youssef Toutouh blev matchvinder efter 11 minutters spil.

Lyngbys første kamp efter oprykningen til Alka Superligaen i sommer var ude mod FC København.

Her tabte David Nielsens mandskab med 3-0 og efterfølgende erkendte træneren, at hans hold havde fået “skåret halsen over”.

Siden har FC København kontinuerligt vist sit høje niveau i ligaen, hvor de forsvarende mestre efter 17 runder stadig er uden nederlag og har ni point ned til Brøndby på andenpladsen.

Lyngby har siden nederlaget i første runde høstet langt flere point end ventet og var inden sæsonens anden kamp mod FC København nummer fem i ligaen.

David Nielsens tropper åbnede kampen offensivt og positivt, og fik efter bare fem minutters spil en gylden chance for føringen, da FCK'eren Erik Johansson spillede Kim Ojo helt fri, men alene med keeper Robin Olsen brændte nigerianeren.

I stedet var det FC København, der kom i front, da Lyngbys defensiv ikke fik tacklet Benjamin Verbic ordentligt. Bolden røg videre til Youssef Toutouh, der blandt venner og fjender fik skovlet bolden i mål.

FC København tillod Lyngby at komme frem til en del gode muligheder, men som kampen skred frem, fik Superligaens førerhold bedre og bedre styr på defensiven.

Offensivt fik FCK'erne også plads til mere og mere, og både Youssef Toutouh og Andrija Pavlovic var tæt på at øge til 2-0, men først reddede Jesper Hansen og siden stod stolpen i vejen.

Lyngby havde ti minutter før tid holdets bedste bud på en udligning. Jeppe Kjær vendte lynhurtigt på sin oppasser og afsluttede, men lige forbi roden af den ene stolpe.

Det blev derfor ved 1-0 til FC København, der med sejren øger afstanden til andenpladsen i Alka Superligaen til hele 12 point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Han holdt tungen lige i munden: Et...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx