Af Ritzau - 22/12-16 16:14

Leipzig-svensker får tre dage i skyggen for nedslagtningLeipzig-svensker får tre dage i skyggen for nedslagtning

RB Leipzigs Emil Forsberg skal afsone tre dages karantæne, efter han blev udvist i topkamp mod Bayern München.

Med onsdagens topkamp mellem Bayern München og RB Leipzig gik den tyske Bundesliga på en måneds vinterferie. For Leipzig-angriberen Emil Forsberg bliver ferien dog endnu længere.

I opgøret, som Bayern München vandt 3-0, fik den svenske angriber nemlig direkte rødt kort, og det koster ham tre karantænedage, meddeler Det Tyske Fodboldforbund (DFB) torsdag.

Midt på banen stoppede Forsberg et Bayern-kontraangreb ved at sparke anfører Philipp Lahm ned bagfra, og dommer Felix Zwayer tøvede ikke med at smide Forsberg ud efter en halv times spil.

Bayern München førte på det tidspunkt 2-0 og kom også på 3-0 inden pausen, inden anden halvleg forløb uden scoringer trods Bayerns overtal.

Med sejren blev Bayern vintermester med 39 point for 16 kampe. Leipzig, der har den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen i truppen, overvintrer med 36 point.

Nu kommer Leipzig tilmed til at mangle Forsberg i de første runder af forårssæsonen. Svenskeren har markeret sig med fem ligamål i denne sæson og har derudover lagt op til otte. Dermed topper han ligaens assistliste.

Forsberg er spilleberettiget igen til kampen mod Hamburger SV 11. februar.

/ritzau/TT

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jes Dorphs søn gik på samme skole som...
bt.dk
Efterlyser vinderen: Dansker har...
bt.dk
LIGE NU: Rørt kronprins Frederik...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx