Af Ritzau - 15/10-16 21:11

FCK går til Champions League-brag med selvtillidFCK går til Champions League-brag med selvtillid

Ståle Solbakken er meget tilfreds med optakten til opgøret mod Leicester. FC København slog Silkeborg 2-0.

FC København har stor rutine i at håndtere kampe i både Alka Superligaen og i de europæiske turneringer.

Det giver et komprimeret kampprogram, men med en bred trup har Ståle Solbakkens hold ingen problemer med at håndtere begge turneringer.

Det viste mesterholdet igen lørdag aften, da de i klassisk FC København-stil kom foran 2-0 mod Silkeborg, og derefter trådte på bremsen og sparede kræfter til tirsdagens Champions League-kamp mod Leicester.

- Jeg synes vi var gode de første 30 minutter. Vi spillede hurtigt og skabte mange chancer, og da vi så kom på 2-0 blev det en anden kamp, for vi gik ned i tempo. Men vi var heller ikke truede, siger Ståle Solbakken.

Med en sikker sejr uden at bruge for mange kræfter var lørdagens kamp en noget nær perfekt optakt til Leicester-kampen.

- Vi beholder den gode følelse, det giver, at være ubesejret, men vi skal være forberedt på, at vi kommer under et gevaldigt pres i perioder, når vi skal møde Leicester.

- Jeg så deres kamp mod Chelsea, men det bliver anderledes på tirsdag, for de sparede nogle spillere i den kamp.

Anfører Thomas Delaney fik en sjælden start på bænken for at være helt klar til tirsdagens kamp. Han kom dog i spil i løbet af anden halvleg.

- Vi har spillet os i en situation i Champions League, hvor kampen i Leicester måske ikke er gratis, men hvor vi ikke behøver point. Det skal vi prøve at få noget ud af, siger Delaney.

- Vi vil nok gå over og spille strikt fodbold som altid, men samtidig er det rart at vide, at det ikke er verdens undergang, hvis vi taber. Vi har selvtillid, for vi har ikke tabt i hundrede år på hjemmebane, og vi er startet godt i Europa.

- Så vi skal ikke gå derover og ryste i bukserne, siger anføreren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx