Af Ritzau - 28/11-16 15:49

Pædofilidømt eks-træner er indlagt på hospitaletPædofilidømt eks-træner er indlagt på hospitalet

Barry Bennell blev fredag fundet bevidstløs i en park nordvest for London og har været indlagt siden.

Den tidligere fodboldtræner Barry Bennell er på tredje dag indlagt på hospitalet, efter at han fredag aften blev fundet bevidstløs i en park i Stevenage nordvest for London.

Det skriver The Guardian.

Bennell er centrum i en sag om overgreb mod børn i flere forskellige fodboldklubber, som i disse uger har fået massiv omtale i de engelske medier.

- En 62-årig mand blev fundet og derefter bragt til hospitalet for at modtage lægebehandling, skriver Thames Valley Police i en meddelelse.

Hvad der er tilstødt Barry Bennell, er uklart. Politiet oplyser, at Bennell blev indlagt, fordi man frygtede for hans helbred.

Barry Bennell, som i en lang årrække arbejdede som fodboldtræner for unge talenter i Crewe, Stoke og Manchester City, har flere fængselsdomme for pædofili bag sig.

I de seneste uger har flere tidligere professionelle fodboldspillere fortalt, hvordan de blev udsat for overgreb fra Bennell i 1970'erne og fremefter.

Efter at den tidligere Crewe-spiller Andy Woodward stod frem som den første, har Det Engelske Fodboldforbund (FA) modtaget henvendelser fra mere end 20 spillere.

Ifølge direktøren for Den Engelske Spillerforening (PFA), Gordon Taylor, har sagen nu spredt sig til seks-syv klubber.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Nu har eksperterne løst mysteriet om...
bt.dk
Merkels indenrigsminister udviser...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx