Af Ritzau - 25/10-16 10:20; Opdateret: 25/10-16 14:48

Formodet knivstikker i sag om Fakta-drab melder sig selvFormodet knivstikker i sag om Fakta-drab melder sig selv

30-årig mand døde i weekenden efter at være blevet stukket ned nogle dage tidligere. Nu er 22-årig fængslet.

I en lille uges tid har politiet ledt efter en 22-årig mand, som er mistænkt i en alvorlig sag om knivstikkeri. Men nu er manden fængslet i sagen.

Ifølge anklagemyndighedens sigtelse mod manden er der tale om den formodede drabsmand.

- Han er sigtet for manddrab. Han har været eftersøgt, og der sidder i forvejen én person fængslet i sagen, fortæller pressekoordinator Marianne Morgen, Østjyllands Politi.

Den 22-årige valgte mandag aften at melde sig selv. Klokken 22.48 troppede han op på Politigården i Aarhus sammen med sin advokat.

Ved et grundlovsforhør i Retten i Aarhus blev den 22-årige tirsdag eftermiddag fængslet i foreløbig fire uger på baggrund af politiets sigtelse.

Knivstikkeriet fandt sted foran en Fakta-forretning på Kappelvænget i Aarhus V onsdag aften i sidste uge. I første omgang var offeret i live, og sagen blev derfor efterforsket som et drabsforsøg.

Men i weekenden døde den 30-årige mand. Og fra at være en sag om drabsforsøg blev der tale om et drab.

Det er en 26-årig mand, som i forvejen sidder fængslet i sagen. Ifølge sigtelsen har han dog ikke noget med drabet at gøre. Han er derimod sigtet for grov vold.

Politiet mener, at den 26-årige slog en 24-årig med et baseballbat. Det foregik i forbindelse med det sammenstød, hvor den 30-årige blev stukket ned.

Allerede i weekenden fortalte politiet, at man havde en klar formodning om, hvem gerningsmanden, som førte kniven mod den 30-årige, var. Og det er ham, der nu er blevet fængslet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx