16/03-16 23:52

Stolt Juventus-keeper holder hovedet højt efter exitStolt Juventus-keeper holder hovedet højt efter exit

Gianluigi Buffon mener, at Juventus fik vist sig flot frem i Champions League-nederlag til Bayern München.

Han har prøvet meget gennem sin lange karriere, Juventus-målmanden Gianluigi Buffon, men onsdag aften vil formentlig skrive sig ind som en af de mest skuffende og ærgerlige.

Den 38-årige keeper og holdkammeraterne var tæt på at udfolde sæsonens måske største overraskelse i Champions League ved at slå Bayern München ud, men tyskerne aflyste den italienske fest med en udligning i dommerens tillægstid.

En føring på 2-0 og sammenlagt 4-2 blev forvandlet til samlet 4-4, inden Bayern vandt med to scoringer i den forlængede spilletid.

- Fodboldresultater afhænger af målchancer. Bayern angreb meget i anden halvleg, og de udnyttede chancerne. Det er altid ærgerligt at lukke et mål ind i sidste minut, men jeg er stolt af mit hold, siger Buffon til Uefa.com.

Juventus nåede finalen i Champions League i sidste sæson, hvor holdet tabte til FC Barcelona.

I denne sæson fik holdet en helt skæv start i Serie A, men har sat sig selv i position til endnu en titel efter en lang serie af sejre.

Med præstationen onsdag aften mener Buffon, at holdet har vist, at det er blevet endnu bedre. I den første time var holdet klart bedst og burde have afgjort kampen med flere scoringer.

- Dette nederlag skal lade os forstå, at vi er bedre end i sidste sæson. Vi forlader turneringen med oprejst pande, siger målmanden.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx