Af Ritzau - 31/03-17 11:45

Messerschmidt vender tilbage til politik i foråretMesserschmidt vender tilbage til politik i foråret

Den sygemeldte DF-profil har ansat en ny spindoktor og vender tilbage til politik i april eller maj.

Sygemeldte Morten Messerschmidt er dette forår på vej tilbage som aktiv politiker. Det skriver netavisen Altinget.

Han er netop blevet valgt som næstformand i Europa-Parlamentets Forfatningsudvalg. Og på mandag starter hans nye spindoktor Erik Bjørn Møller, oplyser Altinget.

Erik Bjørn Møller har blandt andet en fortid som pressechef i Socialdemokratiet og daværende partiformand Mogens Lykketoft.

Messerschmidt blev sygemeldt på ubestemt tid for godt fem måneder siden. I øjeblikket rekreerer Dansk Folkepartis stemmesluger i et sommerhus i Nordsjælland samt på Dyrehavsbakken med sin kæreste.

Han ventes tilbage i aktiv politik i april eller maj, skriver Altinget.

Erik Bjørn Møller afløser Kristian Wederkinck Olesen, der efter seks år hos Messerschmidt for nylig tiltrådte en stilling som pressechef i Ministeriet for offentlig Innovation.

- Det er klart, at Meld- og Feld-sagen har givet nogle ridser i lakken - og det bliver en selvstændig udfordring at få den sag lagt bag os, selv om den kommer til at fylde meget i starten, siger Erik Bjørn Møller til Altinget.

Morten Messerschmidt har siddet i Europa-Parlamentet siden 2009. I 2014 blev han valgt med 465.758 personlige stemmer. Det er det højeste antal personlige stemmer nogensinde i Danmark.

Ud over at bekræfte ansættelsen af sin nye rådgiver ønsker Morten Messerschmidt ikke at udtale sig til Altinget, før han afslutter sin sygeorlov.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde død på stedet i trafikulykke
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Fire skiløbere frygtes døde i lavine
bt.dk
Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx