Af Ritzau - 07/05-17 19:59; Opdateret: 07/05-17 20:22

Györ vinder Champions League efter gyserfinaleGyör vinder Champions League efter gyserfinale

Champions League-finalen måtte i forlænget spilletid, før håndboldkvinderne fra ungarske Györ vandt trofæet.

Ungarske Györ vandt søndag kvindernes Champions League-finale 31-30 over HC Vardar fra Makedonien ved Final 4-stævnet i Budapest i Ungarn.

Kampen udviklede sig til noget af en gyser, da holdene skulle ud i forlænget spilletid for at finde en vinder. Stillingen var 26-26 efter 60 minutters spil.

I den forlængede spilletid tog Györ-stjernen Anita Görbicz taktstokken, og hun sørgede hurtigt for, at hendes hold tog føringen, og den gav ungarerne ikke fra sig igen.

Anita Görbicz blev desuden kampens topscorer med syv mål.

Györ har været i CL-finalen fem gange de seneste seks år, og dette års sejr var den tredje af sin slags. De to andre finalesejre kom i hus i 2013 og 2014.

I bronzekampen tidligere på dagen vandt danske Simone Böhme sammen med de rumænske Champions League-mestre fra 2016, CSM Bucuresti, 26-20 over Buducnost fra Montenegro.

På trods af at Simone Böhme og CSM Bucuresti tabte semifinalen, så var der alligevel dansk deltagelse i søndagens finale.

De danske dommere Line Hesseldal og Karina Christiansen fløjtede finalekampen, og dermed blev parret det første danske dommerpar, der dømmer en Champions League-finale i håndbold.

Sølvvinderne fra HC Vardar sendte FC Midtjyllands håndboldvinder ud af turneringen i kvartfinalen. Her sejrede makedonerne samlet med 54-50 efter to tætte kampe mod midtjyderne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Camilla Framnes afslører: Jeg har...
bt.dk
'OK18 handler om noget HELT andet end...
bt.dk
Vej blev spærret i timevis efter...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx