Af Ritzau - 24/05-16 06:32

Johnny Mølby: Vi har svært ved at lukke kampeneJohnny Mølby: Vi har svært ved at lukke kampene

Træneren glæder sig over sejren over Brøndby, men ærgrer sig over, at Viborg ikke formåede at lukke kampen.

Fodboldklubben Viborg tog en flot skalp mandag aften, da holdet på udebane vandt med 1-0 over Brøndby. Sejren afbrød en dårlig stime for Viborg, der inden kampen i Brøndby havde tabt tre opgør på stribe.

I slutfasen holdt det dog hårdt for Viborg, der endnu en gang ikke formåede at udnytte chancerne til at lukke opgøret med en scoring til 2-0.

- Jeg synes, vi spillede en rigtig, rigtig fin kamp. Vi var godt organiserede og gjorde det svært for Brøndby. Vi var aggressive i vores pres, og vi spillede med omtanke når vi havde bolden, siger Mølby.

- Vi skulle have lukket kampen med et mål mere inden pausen, men det har lidt været vores akilleshæl i denne sæson. Vi er blevet bedre og bedre til at skabe chancer, men vi har ind i mellem problemer med at lukke kampene.

Viborg var i opgøret i Brøndby uden de offensive esser Serge Deble, Jeppe Curth og Osama Akharraz, men afløserne klarede opgaven flot.

- Jeg synes, vi har en rigtig fin trup. Det var dejligt eksempelvis at se Mathias Wichmann, der ikke har været så meget med, gå ind og spille en god kamp og blive matchvinder, siger træneren.

Mathias Wichmann er selv tilfreds med, at han i Brøndby både blev matchvinder og leverede en god indsats.

- Det var en kæmpe forløsning at få scoret, men jeg synes derudover, at jeg spillede en rigtig god kamp, siger Wichmann.

- Vi formåede som hold at få sat noget rigtig fint spil sammen, og vi kunne også have scoret en gang mere inden pausen. Men alt i alt gik det jo sådan set helt, som vi havde ønsket os.

Viborg avancerede med mandagens sejr til ottendepladsen i Superligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Politiet leder efter flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx