Af Ritzau - 30/10-16 19:26

Landsholdskeeper havde luret Team Esbjerg-skytterLandsholdskeeper havde luret Team Esbjerg-skytter

Sandra Toft kom til at spille en afgørende rolle i målet, da Larvik slog Team Esbjerg i Champions League.

Team Esbjerg led søndag sit første nederlag i denne sæsons Champions League, mens Larvik med sejren på 31-24 vandt for første gang i tre forsøg.

Det var ikke mindst målvogter Sandra Tofts fortjeneste. Den danske landsholdskeeper stod en fremragende kamp for det norske mesterhold.

Hun havde på forhånd luret på Esbjerg-skytterne.

- Jeg har forsøgt at bakke mine holdkammerater op. De har hængt med hovederne efter de første kampe.

- Så har jeg set alle Esbjergs kampe både i ligaen og i Champions League. Sejren var det eneste, det gjaldt i dag, siger Sandra Toft om sine forberedelser til kampen.

Den var ganske lige i lidt mere end 40 minutter. Ved stillingen 18-18 blev Esbjerg ramt af sin første udvisning. To minutter senere var Larvik foran med 22-18.

Det ærgrede Esbjerg-træner Lars Frederiksen.

- Vi fulgtes meget ad i første halvleg og det samme i de første ti minutter af anden halvleg, og så fik vi den udvisning, og det betød, vi haltede bagefter og mistede troen lidt.

- Vi skal blive bedre til at holde hovedet koldt og arbejde os tilbage igen, men her gik det ikke lige vores vej. Men vi må også sige, vi mødte et tændt og vældig godt spillende Larvik-hold, siger Lars Frederiksen.

Han anerkendte også Sandra Tofts præstation.

- Jeg ved ikke, hvor mange redninger hun havde, men hun pillede den sidste pynt af os. Hun stod tit i vejen som plankeværk. Sandra Toft var god, men vi var også knap så godt skydende, siger træneren.

Han ser stadig lyst på Esbjergs muligheder for at avancere som et af de tre hold ud af fire fra gruppe D. Her har Esbjerg fire point sammen med Krim Mercator, mens Sävehof og Larvik begge har to point.

- Jeg har hele tiden sagt, at gruppen er meget åben. Nu har vi tabt til Larvik, som jeg anser som en af de største favoritter, men vi er glade for vores fire point. Vi har stadig gode muligheder for at gå videre, siger Frederiksen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx