Af Ritzau - 26/09-16 22:03

AaB-træner efter vanvidskamp: Vi var ikke kloge nokAaB-træner efter vanvidskamp: Vi var ikke kloge nok

AaB's træner Lars Søndergaard efterlyser kompakthed og klogskab efter holdets 3-5 nederlag mod Silkeborg.

AaB havde mulighed for at avancere til tredjepladsen i Alka Superligaen i mandagskampen mod Silkeborg, men nordjyderne måtte se sig sat til vægs med 5-3 i en underholdende forestilling.

På Mascot Park i Silkeborg kom AaB ellers tilbage fra 1-3 til 3-3 i anden halvleg, men to sene mål af Nicklas Helenius og Andreas Albers afgjorde kampen for hjemmeholdet.

Ifølge AaB-træner Lars Søndergaard er nederlaget delvis AaB'erne egen skyld, eftersom de ikke formåede at holde hovedet koldt i defensiven.

- Det er klart, at det ærgrer mig, at vi lukkede fem mål ind. Det viste en mangel på kompakthed og en mangel på defensiv cleverness, som man skal have. Det bliver jo svært, når man skal op og lave så mange mål, siger Lars Søndergaard.

Træneren kan dog til en vis grad finde lyspunkter i sit holds indsats i anden halvleg.

- Vi var ikke gode nok på bolden i første halvleg, og vi lavede for mange individuelle fejl. Men efter pausen synes jeg, at vi fandt nøglen offensivt, og vi kunne jo også have scoret endnu flere mål, tilføjer han.

- Det ærgrer mig, at vi lukkede dem ind igen, lige efter at vi havde udlignet, for da synes jeg, at det lå til os.

Med nederlaget parkerer AaB på femtepladsen i Superligaen, syv point efter førende FC København. Nordjydernes næste kamp er søndag mod formstærke Sønderjyske, der har vundet tre kampe i træk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Scorede i finalen i København: Nu har...
bt.dk
Daniel Agger inden finalebraget i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx