Af Ritzau - 27/11-16 21:02

Offensive esser begejstrer i BrøndbyOffensive esser begejstrer i Brøndby

Brøndbys skarpe offensiv med Teemu Pukki, Kamil Wilczek og Hany Mukhtar høster store roser fra Frederik Holst.

Brøndby slog søndag Silkeborg 3-1 i Alka Superligaen efter tre flotte scoringer af offensivesserne Hany Mukhtar, Teemu Pukki og Kamil Wilczek.

Tilsammen har trioen lavet 26 af Brøndbys 39 mål i denne sæson, og midtbanespilleren Frederik Holst har kun roser til overs for sine offensive holdkammerater.

- Det er en stor fornøjelse at spille sammen med dem. Teemu og Kamil har virkelig fundet hinanden godt efterhånden, og Hany er bare gledet ind i samarbejdet med dem uden de store problemer.

- De finder hinanden i blinde. Det så vi i dag ved at andet mål, hvor de kombinerede godt, og så stod Teemu pludselig fri og scorede, siger Holst.

Brøndby har scoret blot ét mål mindre end rækkens suveræne førerhold, FC København, og Holst mener, den nuværende offensiv er den bedste i Brøndby i hans fem år i klubben.

- Vi havde også en fin angrebsduo i Simon Makienok og Quincy Antipas, men det var lidt anderledes spil dengang med en del lange bolde.

- Den nuværende offensiv er klart den bedste i min tid på førsteholdet. Det er lang tid siden, Brøndby har haft en offensiv, som man bare kan spille bolden op til, og så skal de nok lave noget på egen hånd. Det er en stor fornøjelse, siger Holst.

Brøndby-træner Alexander Zorniger vil helst fokusere på hele holdets præstation, men glæder sig dog over sine skarpe angribere.

- Det er altid vigtigt, at angriberne scorer. Det gør det svært for de andre på bænken, men de må vente på deres chance, siger Zorniger og glæder sig over præstationen i 3-1-sejren.

- Vi var ikke særligt fokuserede, da Silkeborg fik udlignet, så det var vigtigt, at vi scorede hurtigt derefter. Uafgjort havde været en katastrofe, for Silkeborg havde ikke mange chancer, og vi havde chancer nok til at afgøre det tidligere.

- Det var en vigtig sejr, fordi vi nu er tre point foran Randers, og det var vigtigt med en reaktion efter nederlaget i Odense, siger Brøndbys cheftræner.

Brøndby, der ligger på andenpladsen, spiller onsdag topkamp på udebane mod ligaens nummer tre, Randers FC.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Formodet 'pakkebombe-mand' sprængte...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx