Af Ritzau - 10/11-16 13:17; Opdateret: 10/11-16 13:42

67-årig søger erstatning for ransagninger i Emilie-sag67-årig søger erstatning for ransagninger i Emilie-sag

En 67-årig mand fik gennemsøgt sit hjem fem gange i forbindelse med eftersøgningen af forsvundne Emilie Meng.

En 67-årig pensionist, som fik gennemsøgt sin bopæl i Korsør af politiet i forbindelse med jagten på den forsvundne Emilie Meng, vil søge erstatning for den belastning, det har været for ham.

Det skriver BT torsdag.

Steen Djurtoft, den ældre mands advokat, fortæller, at erstatningskravet vil være betydeligt. Kravet er dog ikke fastlagt endnu.

- Fordi der har været en ekstra psykisk belastning i denne her sag på grund af den massive pressedækning, så vil erstatningskravet være højere end de normale takster, som er på et par tusinde kroner, siger Steen Djurtoft til BT.

Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station natten til 10. juli og har dermed været væk i fire måneder.

Den 67-årige mand, som nu søger erstatning, var i en periode mistænkt for at have kidnappet og tilbageholdt den 18-årige pige på sin bopæl.

Mistanken blev rettet mod manden på grund af aflytninger foretaget af hans naboer i Korsør, som mente, at han var indblandet i sagen om Emilie Meng. De fortalte politiet, at de havde hørt mistænkelige lyde fra hans hus.

Femte og sidste gang politiet kom på besøg hos den 67-årige for at ransage hans hjem, gik det særdeles voldsomt for sig, lyder det fra Steen Djurtoft.

- De borer huller i hans hjem og gør ved, mens pressen står lige uden for døren. Det er en krænkelse, især når der jo ikke er noget at komme efter, lyder det.

Politiet borede i fundamentet i huset for at lede efter spor i sagen. Så der bliver både søgt erstatning for de materielle skader og for den krænkelse, den 67-årige mener, er fundet sted.

Han har desuden politianmeldt sin nabo for at aflytte hans hjem.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny drejning i sagen: Årets boksebrag...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Så vildt bliver det i ‘Divaer i junglen’
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx