Af Ritzau - 22/08-16 21:44

Lettet Esbjerg-lejr om første sejr: En kæmpe forløsningLettet Esbjerg-lejr om første sejr: En kæmpe forløsning

Esbjerg slog OB med 3-2 i et hæsblæsende opgør, hvor vestjyderne var bagud. Vigtigt for moralen, lyder det.

Esbjerg hentede mandag aften sæsonens første sejr i sjette forsøg i Alka Superligaen, da det på hjemmebane blev til en 3-2-sejr over OB.

Højreback Ryan Johnson Laursen, der sad ude med en skade i det meste af sidste sæson, var efter kampen lettet over resultatet.

- Det er en kæmpe forløsning for holdet, og jeg kan faktisk ikke engang huske, hvornår jeg sidst har været med til at vinde en kamp.

- Stemningen inde i omklædningsrummet er sindssygt god lige nu. Stemningen har ikke været så god som nu i lang tid, og vi skal bare holde ved og arbejde hårdt. Vi håber virkelig, at vi rammer en god stime nu, siger han og fortsætter:

- Vi har arbejdet hårdt på træningsbanen og prøvet at holde hinanden oppe. Vi kræver ting af hinanden, og det har været fint nok hele vejen rundt. I sidste ende er det dog klart, at det er sejrene, der er det bedste.

Cheftræner Colin Todd mente ikke, det var tilfældigt, at sejren kom netop nu, da han har sporet fremgang i de seneste kampe.

- Vi har oplevet en opadgående kurve, og det startede for alvor i hjemmekampen mod AGF. Vi havde så en hård kamp i Aalborg, hvor vi dog alligevel havde chancen for at få point med hjem. I dag fik vi den så, siger han.

Englænderen fremhævede desuden det mentale aspekt i at få tre point.

- Psykologisk var sejren meget tiltrængt for drengene. Det var vigtigt at vinde efter at have været bagud. Vi blev ved med at køre på og spille, og jeg har lige sagt til spillerne, at de skal nyde det i aften, inden vi arbejder videre i morgen, siger Colin Todd.

Esbjerg har efter sæsonens første seks kampe fire point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx