Af Ritzau - 24/03-17 21:21; Opdateret: 24/03-17 21:37

Britisk politi løslader seks efter Westminster-angrebBritisk politi løslader seks efter Westminster-angreb

Fire er stadig anholdt i kølvandet på onsdagens angreb i London. De mistænkes for at forberede terror.

Efter angrebet ved det britiske parlament, Westminster, onsdag anholdt britisk politi i alt ti personer. Seks af dem er fredag aften løsladt.

Det skriver Metropolitan Police i en pressemeddelelse.

- Seks personer arresteret som del af efterforskningen af terrorangrebet i Westminster er blevet løsladt fra politiets varetægt. Der er ingen yderligere handlinger fra politiet, skriver Metropolitan Police.

Personerne blev anholdt i London og storbyen Birmingham.

De fire personer, der fortsat er fængslet, er mellem 27 og 58 år gamle. Alle er arresteret for mistanker om at forberede terrorhandlinger.

Onsdag kørte en 52-årig britiskfødt mand ind i en folkemængde på Westminster Bridge ved det britiske parlament Westminster i London.

Efterfølgende kørte han ind i hegnet og prøvede at tiltvinge sig adgang til parlamentet. Han blev skudt under forsøget. Britisk politi anser angrebet for at være terrorisme.

I alt blev over 50 personer såret under angrebet og fem er døde, inklusive angrebsmanden. Politiet navngav først angrebsmanden som Khalid Masood, men fredag angav de hans rigtige navn som Adrian Russell Ajao.

Politiet mener fortsat, at der kun står én person bag angrebet i London. Man er dog fortsat ved at undersøge, om nogen af de anholdte har spillet en rolle.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx