Af Ritzau - 27/11-16 19:14

Esbjerg-lejr efter 2-2: Vi viste god moralEsbjerg-lejr efter 2-2: Vi viste god moral

Esbjerg leverede ikke nogen god indsats hjemme mod FCN, men glæder sig over at komme tilbage to gange.

Esbjerg missede søndag eftermiddag muligheden for at overhale Viborg og kravle væk fra sidstepladsen i Alka Superligaen, da det på hjemmebane blot blev til 2-2 mod FC Nordsjælland.

Anfører Victor Palsson er ikke tilfreds med holdets indsats.

- Vi spillede ikke godt i dag. Vi blev overspillet i det meste af kampen, og de skabte mange chancer mod os. Heldigvis havde vi Jonas Jensen bagved til at lave nogle fantastiske redninger.

- Vi kom bedre med efter pausen, hvor vi fungerede bedre som et hold. Men vi skal være mere aggressive i vores opdækning og i vores presspil, når man så på de mål, FC Nordsjælland scorede, siger islændingen.

Vestjyderne var bagud to gange i kampen, men fik udlignet til 2-2 i de sidste minutter. Anføreren fremhæver holdets moral.

- Det er altid godt at få scoret mål, og det giver os selvtillid. For truppen var det også vigtigt, at vi ikke tabte. Vi er i en situation, hvor vi må tage alt det positive med videre. Vi fik vist en god mentalitet, siger han.

Cheftræner Colin Todd ærgrer sig over, at koldblodigheden i felterne ikke var stor nok.

- Vi kan spille fin fodbold mellem felterne, men i de områder, hvor man skal kontrollere kampene og afgøre tingene, var vi ikke gode nok i dag.

- I pausen talte vi om at lade dem have bolden, hvor det ikke ville gøre ondt på os. Det lykkedes delvist, og jeg sad med følelsen af, vi ville komme tilbage i kampen og få udlignet, og det skal holdet roses for, siger han.

Esbjerg er fortsat sidst i Superligaen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx