Af Ritzau - 02/10-16 14:32

Sønderjyske sejrer sent i Aalborg efter straffedramaSønderjyske sejrer sent i Aalborg efter straffedrama

Begge hold havde chancen på straffespark inden for de sidste ti minutter, men kun udeholdet udnyttede det.

Sønderjyske slog søndag eftermiddag AaB med 1-0 efter en dramatisk afslutning, hvor begge hold fik tildelt straffespark i den sidste del af kampen.

Med ti minutter tilbage af opgøret misbrugte AaB's Marco Meilinger et straffespark på Sønderjyske-keeper Lukas Fernandes.

Og mens det hele lignede en pointdeler, fik Sønderjyske i kampens tillægstid tildelt et straffespark, som svenske Simon Kroon sikkert sparkede ind.

Sejren var den fjerde i træk for Sønderjyske, der nu kun er ét point efter AaB i den samlede stilling. Omvendt var det nordjydernes fjerde nederlag ud af de seneste fem kampe i Alka Superligaen.

Dermed er kampen om top-seks-placeringerne nu fuldstændigt åbnet op.

Begge hold havde inden de to straffespark masser af muligheder for at afgøre kampen til deres fordel, men gang på gang manglede skarpheden, når chancen bød sig.

Det var AaB, der kom ud med det stærkeste udtryk. Nordjyderne havde fundet nogle af dyderne fra starten af sæsonen frem, men det udmøntede sig ikke i de helt store muligheder.

Efter en halv time overså dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen et klart straffespark til AaB-angriberen Edison Flores.

Peruaneren blev nedlagt med en glidende tackling inden for kanten af feltet, men der blev ikke fløjtet.

Det var som om, at hændelsen åbnede kampen op. I hvert fald skabte Sønderjyske lige pludselig også chancer efter en ellers passiv start på kampen. Udeholdet sparkede blandt andet to åbne chancer over AaB's mål.

Men blot som kampen havde fået liv, blev vejret pludselig en faktor. Med syv minutter tilbage af første halvleg blev kampen nemlig midlertidigt afbrudt af fare for lynnedslag.

Afbrydelsen varede ved i lidt under en halv time, inden opgøret igen blev genoptaget for at afslutte de sidste minutter af første halvleg.

I anden halvleg åbnede kampen mere op, men selv om begge tilspillede sig store muligheder gennem flade indlæg ind i det lille felt, gik afslutningerne altid over mål eller lige på keeperen.

AaB fik den største af alle chancer kort før tid, men straffesparket blev misbrugt. Og mens det hele lignede en nullert, snuppede udeholdet i stedet alle tre point.

De to hold skal først i aktion igen på den anden side af landsholdspausen. Her skal AaB en tur til Herning for at møde mod FC Midtjylland, mens Sønderjyske får besøg af Viborg FF.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx