Af Ritzau - 23/10-16 16:29; Opdateret: 23/10-16 16:40

Dansk stortalent scorer i uafgjort hollandsk topbragDansk stortalent scorer i uafgjort hollandsk topbrag

Den 19-årige dansker Kasper Dolberg scorede i opgøret mellem Feyenoord og Ajax, der endte 1-1.

Det danske stortalent Kasper Dolberg kom på tavlen, da Feyenoord og Ajax søndag eftermiddag spillede 1-1 i Æresdivisionen i Holland.

Den 19-årige Ajax-angriber så også længe ud til at blive matchvinder i topbraget, der blev spillet på Feyenoords hjemmebane. En sen udligning af Feyenoords Dirk Kuyt sikrede dog hjemmeholdet uafgjort.

Dermed har Feyenoord endnu ikke tabt i den indeværende sæson, og klubben ligger på førstepladsen i Holland med 28 point efter 10 kampe. Ajax har fem point færre på andenpladsen.

I alt tre danskere var på banen, da de to hollandske rivaler mødtes. Ud over Dolberg havde Ajax også Lasse Schöne med i startopstillingen. Hos Feyenoord var den danske topscorer Nicolai Jørgensen med fra start.

Nicolai Jørgensen har scoret syv mål indtil videre i den bedste hollandske række, og hollandske medier havde inden opgøret også sat fokus på netop Nicolai Jørgensen og Dolberg, der begge har haft forrygende sæsoner.

Den danske Feyenoord-angriber kom dog ikke på tavlen søndag eftermiddag.

Efter 12 minutters spil fik Bilal Basacikoglu en gylden mulighed for at bringe hjemmeholdet foran. På en helt åben friløber formåede han dog ikke at passere Andre Onana i Ajax-målet.

Først i anden halvleg blev der åbnet for målscoringen.

På kanten af feltet trak Kasper Dolberg smart forbi Feyenoord-forsvaret, og den unge dansker lobbede herefter bolden over målmand Brad Jones.

Det var Dolbergs femte sæsonscoring, og den unge dansker lignede længe en matchvinder. Men kort før tid var det så rutinerede Dirk Kuyt, der kunne udligne til slutresultatet for hjemmeholdet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx