Af Ritzau - 24/05-16 12:51; Opdateret: 24/05-16 13:56

Konkurrenter afslører ikke om gebyr for boliglån stigerKonkurrenter afslører ikke om gebyr for boliglån stiger

Nordea analyserer markedssituationen løbende, lyder det om bidragssatser. Jyske Bank har ingen kommentarer.

Hos konkurrenterne på markedet for boliglån er Realkredit Danmarks melding om højere bidragssatser til kunderne ikke gået ubemærket hen.

Men i Nordea, der udbyder boliglån gennem Nordea Kredit, vil man ikke umiddelbart afsløre, om boligejerne også her må forberede sig på at skulle betale mere for boliglånet.

- Det er ikke en diskussion, vi ønsker at føre via landets medier, men det er klart, at vi løbende og grundigt analyserer, hvordan vi skal forholde os til de stigende kapitalkrav, tilsynsdiamanten og den aktuelle markedssituation.

- Vi følger situationen nøje, og vi har selvfølgelig også noteret os, at RD har sat deres bidragssatser op, skriver Torben Laustsen, Nordeas bankdirektør for privatkunder i Danmark, i en mail.

I Jyske Bank, der ejer BRFkredit, har man ingen kommentarer i kølvandet på meldingen om højere bidragssatser hos konkurrenten.

- Vi har tidligere meldt ud, at vi ikke vil forhøje bidragssatser og rentetillæg i 2016. Vi har ingen kommentarer derudover, siger Carsten Laustsen, områdedirektør for bolig i Jyske Bank, på koncernens vegne.

Den største udbyder af boliglån på markedet, Nykredit, har allerede varslet prisstigninger, som træder i kraft 1. juli for selskabets kunder i datterselskabet Totalkredit.

Tirsdag har Realkredit Danmark meldt ud, at selskabet forhøjer bidragssatserne for den del af selskabets kunder, der har de korte flekslån.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx