Af Ritzau - 24/06-16 02:38; Opdateret: 24/06-16 06:24

Fyns Politi advarer om træer og vand på vejeneFyns Politi advarer om træer og vand på vejene

Bilister på Sydfyn og Langeland skal fredag morgen være særligt opmærksomme på træer, huller og vand på vejen.

storybild

Store mængder regn ramte torsdag flere dele af landet. Det kan bilister fredag blive påvirket af. Arkiv. (Billede: Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen)

Fyns Politi advarer om, at der fredag morgen fortsat kan ligge en del vand og også væltede træer på vejene på Langeland og Sydfyn efter et kraftigt regnvejr torsdag aften.

- Værst gik det ud over Langeland, Tåsinge og Svendborg, hvor kloakdæksler røg af på grund af de store mængder vand, der faldt på kort tid, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Politiet advarer i den forbindelse om, at der i morgen tidlig (fredag, red.) fortsat kan ligge vand på vejene, og at man derfor skal være meget forsigtig med at gå og køre på vejene, fordi det kan være svært at se, at der er et dybt hul, hvor der plejer at være et dæksel.

Én person kom torsdag til skade i et færdselsuheld, da hans bil blev ramt af et træ, der væltede. Han er ikke alvorligt kvæstet.

Generelt er Ærø, Svendborg og særligt Langeland ramt af voldsomt vejr.

Beredskabsstyrelsen er natten til fredag til stede i områderne med pumper, motorsave og andet udstyr for at hjælpe med at rydde op.

Politiet har også en anden opfordring til fynboerne og langelænderne.

- Da det vand, der er strømmet ind på vejnettet, kan stamme fra kloaker, skal man ikke soppe eller ligefrem bade i det, da det kan indebære en sundhedsrisiko, skriver Fyns Politi.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx