Af Ritzau - 26/03-17 10:03

Magnussen teamchef kritiserer svensker efter første løbMagnussen teamchef kritiserer svensker efter første løb

Svenske Marcus Ericsson var medvirkende til, at Magnussen fik et skuffende grandprix, mener Günther Steiner.

Teamchefen hos Haas, Günther Steiner, var skuffet over at se begge sine biler udgå af sæsonens første Formel 1-grandprix i Melbourne.

- Jeg er tilfreds med bilens fart, men du kan køre så hurtigt, som du har lyst til, hvis du ikke kommer hele vejen i mål. Så kommer man ingen vegne. Og det er ret skuffende, for vi var i god position til at få point. Vi lå der, hvor vi skulle ligge.

Kevin Magnussen fik en forfærdelig start på løbet, da han kolliderede med svenske Marcus Ericsson (Sauber) allerede på første omgang.

Og det var i høj grad svenskerens skyld, mener teamchefen.

- Jeg har ikke set episoden til ende, men Ericsson pressede ham, hvor Kevin ikke havde noget plads. Ericsson kunne nemt have passeret ham, der var ingen grund til det, siger Steiner.

- Men også i kvalifikationen var Ericsson i vejen for os. Så det virker lidt til, at han ikke altid ved, hvor han er, siger Haas-teamchefen kort efter løbet.

Kevin Magnussen måtte efter uheldet en tur i pit og var derfor hurtigt en omgang efter de forreste.

Efter 51 ud af 57 omgange var det slut for danskeren, da en ny fejl på bilen satte den i stå.

- Det gode, vi tager med herfra, er, at bilerne er hurtige. Romain Grosjean var i stand til at konkurrere. Det er et godt tegn.

Romain Grosjean måtte også udgå af løbet i Melbourne. Franskmanden startede i sjette position, men faldt hurtigt ned som nummer syv.

Men et vandlæk på bilen gjorde, at han efter 14 omgange måtte udgå.

- Lige nu er vi alle skuffede. Fordi vi tabte en syvendeplads, der virkede som en ret sikker syvendeplads, som også kunne være blevet til en femte- eller sjetteplads, siger Romain Grosjean.

Franskmanden har ugen igennem kørt hurtigt i sin Haas-racer, og det tegner godt for sæsonen, mener han.

- Nøglen er nu at få noget stabilitet i bilen. Hvis det kommer, så får vi en god sæson, og der er 19 løb endnu. Men det er en skam, at vi ikke fik chancen for point i dag (søndag, red.).

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen manglede fart - ligner...
bt.dk
Khloé Kardashian: Dét har overrasket...
bt.dk
DMI bekræfter rekord: Aldrig før har...
bt.dk
Skuespiller kendt fra DR-satsning...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx