Af Ritzau - 27/10-16 22:17

Trængte KIF booker sidste plads i Final 4Trængte KIF booker sidste plads i Final 4

KIF Kolding København er trængt i ligaen, men hentede lidt optimisme med pokalsejr ude over Ribe-Esbjerg.

KIF Kolding Københavns håndboldherrer tankede torsdag aften lidt selvtillid.

Her blev klubben den sidste deltager i Final 4-stævnet i den danske pokalturnering, Santander Cup, da KIF ude besejrede Ribe-Esbjerg HH med 30-24.

Dermed er KIF klar til at spille om pokaltitlen i den første weekend i februar, hvor også Bjerringbro-Silkeborg (BSV), Skjern og Aalborg deltager.

KIF befinder sig på en kritisk tiendeplads i ligaen. Det er blot blevet til fem point i syv ligakampe.

Derfor jagtede den ambitiøse klub oprejsning i opgøret. Efter stor KIF-føring blev det pludselig spændende i anden halvleg, inden gæsterne lukkede opgøret.

De to klubber fulgtes ad til 8-8 efter 12 minutter. Men så satte gæsterne turbo på i opgøret.

KIF trak fra og bragte sig stort foran, inden Fabio Rocha Chiuffa scorede til 20-12-føring før pausefløjtet.

Gæsterne øgede føringen til 23-14 efter seks minutter af anden halvleg. Med 20 minutter igen virkede opgaven umulig at løse for Ribe-Esbjerg, der var bagud 16-24.

Hjemmeholdet kom dog lidt tilbage. Ti minutter før tid var det bagud med fem mål efter Hans-Christian Lunds reducering til 20-25.

Pludselig var kampen vendt på hovedet. Lasse Nikolajsen skabte yderligere spænding, da han reducerede til både 22-25 og 23-25.

KIF scorede ikke i syv minutter i perioden, men bedst som opgøret var på rampen til at blive særdeles spændende, scorede KIF fire gange i træk, og dermed var den sikre sejr en realitet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx