Af Ritzau - 30/11-16 20:47

FC Nordsjælland-træner: Spillerne er blevet til mændFC Nordsjælland-træner: Spillerne er blevet til mænd

Kasper Hjulmand glæder sig over, at hans unge FC Nordsjælland-spillere er blevet til mænd hen over efteråret.

FC Nordsjællands unge mandskab fik i starten af sæsonen hug for at spille for naivt og begå for mange fejl. Seks af de første ni kampe blev da også tabt, men siden er skuden blevet vendt.

I de seneste ti kampe har FC Nordsjælland blot tabt én gang, og efter onsdagens sejr over AC Horsens har Farum-klubben kun fire point op til Alka Superligaens top-6.

- Det kan godt være nogle mener, at vi har mælketænder, men spillerne er ved at blive til unge mænd nu, siger træner Kasper Hjulmand.

- De leverede en mandfolkepræstation mod Horsens, og de tager hele tiden skridt i den rigtige retning.

I opgøret mod Horsens, var FC Nordsjælland længe bagud med 0-1, men to mål i de sidste ti minutter vendte opgøret.

- Det er ikke nemt at komme tilbage i sådan en kamp. At vi på den måde kan komme tilbage er et udtryk for, at drengene troede på det til sidste sekund, siger træneren.

- Spillerne gik ikke i panik. De kørte på, holdt hovedet koldt og bakkede hinanden op. Det var helt fortjent, at vi vandt kampen, så drengene skal have stor kredit. Det viser, at vi tager skridt fremad.

Det første af FC Nordsjællands mål blev sat ind af Emiliano Marcondes, der har stået for fem scoringer i de seneste tre hjemmekampe.

- Vi har en rigtig god offensiv, hvor mange spillere truer. Så vi skaber hele tiden plads til hinanden, fordi forsvarsspillerne skal have fokus på så mange spillere, siger Marcondes.

- Jeg føler mig i rigtig god form, og jeg har overskud på banen. Nu skal jeg også bare ramme mit niveau på udebane, for der har jeg ikke spillet så godt. Jeg skal være mere stabil.

FC Nordsjælland skal i kamp igen søndag, hvor OB gæster Right To Dream Park.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx