11/02-16 09:04

PSG forlænger med fransk succestrænerPSG forlænger med fransk succestræner

Laurent Blanc har forlænget sin kontrakt som cheftræner i Paris Saint-Germain frem til sommeren 2018.

storybild

Den franske mesterklub Paris Saint-Germain har torsdag forlænget samarbejdet med cheftræner Laurent Blanc, så aftalen nu udløber i sommeren 2018.

Blancs kontrakt stod til at udløbe til sommer, men PSG-ledelsen har været så tilfreds med franskmanden, at forlængelsen på to år var en høj prioritet.

- Jeg vil gerne takke klubben for den tillid, den har givet mig, siger Blanc til klubbens hjemmeside.

- Det er et stort ansvar, fordi PSG er en ambitiøs klub både i Frankrig og internationalt. Vi vil gøre alt for at nå for vores mål, siger han.

Den tidligere franske landsholdsstopper, som var med til at vinde VM i 1998, blev ansat som cheftræner i PSG i 2013, hvor han afløste Carlo Ancelotti. Inden da havde Blanc blandt andet været fransk landstræner.

Blanc har ført PSG til tops i den bedste franske fodboldrække i de seneste to sæsoner, og holdet fører også ligaen suverænt i øjeblikket.

I alt er det blevet til otte titler for Blanc i PSG-tiden, men hovedstadsklubben jagter stadig succes i Champions League, hvor holdet i år er nået med blandt de 16 bedste og på tirsdag skal møde Chelsea i den første af to kampe.

PSG, som også stadig er med i de to franske pokalturneringer, er røget ud i kvartfinalen i Champions League i de seneste tre sæsoner.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx