Af Ritzau - 13/10-16 06:20; Opdateret: 13/10-16 09:15

Kugler røg ind på børneværelse i nyt skyderi i NæstvedKugler røg ind på børneværelse i nyt skyderi i Næstved

To skud er natten til torsdag affyret mod hus i Næstved. Politiet ser sammenhæng med tidligere skyderier.

Natten til torsdag har der igen været et skyderi i Næstved. To kugler er gået gennem et husvindue til et værelse, hvor et barn lå og sov.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Ingen er kommet til skade, og politiet har ikke fået fat i gerningsmanden.

- En knallert er hørt køre fra stedet, siger vagtchef Anders Mikkelsen.

Politiet har fundet to patronhylstre foran det hus, der blev skudt mod.

- Kuglerne gik gennem et vindue til et værelse, hvor et barn lå og sov, fortæller vagtchefen, som ikke har barnets alder.

Skyderiet, der blev anmeldt klokken 2.25, fandt sted på Kildemarksvej. Kun lidt over en uge forinden - 4. oktober - blev selv samme hus beskudt. Ingen blev ramt.

To dage før - 2. oktober - var der første gang en skudepisode på netop Kildemarksvej. Her blev to mænd på henholdsvis 19 og 20 år lettere såret.

Dengang oplyste politiet, at de to mænd har relationer til rocker- og bandemiljøet.

Ifølge politiinspektør i Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi Kim Kliver tyder alt på en sammenhæng mellem skyderierne.

- Vi er overbeviste om, at skudepisoden hænger sammen med de foregående skyderier, vi har set de seneste uger, siger Kim Kliver i en pressemeddelelse.

- Politiet er stærkt bekymrede over denne udvikling og den afstumpethed, som gerningsmændene til stadighed udviser, lyder det.

Ifølge politiinspektøren er der i forvejen blevet indført såkaldte visitationszoner i hele Næstved, og politiets patruljering i byen er øget. Politiet vurderer "hele tiden", om der kan gøres mere for at dæmme op for skyderierne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx