07/03-16 13:32

Bavarian Nordic ramte rent i sine 2015-forventningerBavarian Nordic ramte rent i sine 2015-forventninger

Biotekselskabet Bavarian Nordics regnskab for sidste år bød på meget få overraskelser.

Der er ikke meget drama over biotekselskabet Bavarian Nordics regnskab for 2015, der landede meget præcist i forhold til selskabets forventninger.

Omsætningen var spået til at blive én milliard kroner, og den endte på 1020 millioner kroner.

På samme måde skønnede selskabet, at man ville opnå et resultat for skat og renter på nul, og det blev indfriet med et lille på plus 1,6 millioner kroner.

Sammenlignet med 2014 faldt omsætningen med knap 200 millioner kroner, men det skal sammenholdes med lavere produktions- og udviklingsomkostninger.

- 2015 var atter et godt år for Bavarian Nordic, hvilket understreges af de stærke fremskridt, der er sket inden for vores vigtigste forretningsområder, men også via vores evne til at skabe en væsentlig omsætning fra udviklings- og leveringskontrakter, siger selskabets administrerende direktør, Paul Chaplin, i en pressemeddelelse.

Bavarina Nordic forventer igen i år en omsætning på omkring en milliard kroner og et resultat af primær drift, der går i nul.

Selskabet har en markedsværdi på godt otte milliarder kroner, selv om aktiekursen det seneste år er faldet med syv procent.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK gav ungt talent debut - men siger...
bt.dk
Belgisk politi har afspærret dele af...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
FCK færdige i Europa League: Én mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx