Af Ritzau - 05/12-16 22:52

Udskældt AaB-matchvinder jubler: Nu kommer vi i top-6Udskældt AaB-matchvinder jubler: Nu kommer vi i top-6

Christian Bassogog har været billedet på AaBs uskarpe offensiv. Mandag afgjorde han kampen mod Lyngby.

AaB slog mandag aften Lyngby med 1-0 på hjemmebane i Alka Superligaen, og med sejren har nordjyderne nu tre point op til Sønderjyske på sjettepladen.

AaB var ellers inde i en pointmæssig krise for få runder siden, men i de seneste tre runder er det blevet til i alt syv point mod Randers, Sønderjyske og Lyngby.

Det har især været AaB’s angribere, der har været udsat for kritik i løbet af efteråret. Christian Bassogog havde ikke scoret i næsten 900 spilleminutter, før han i mandagens opgør mod Lyngby afgjorde kampen.

- Jeg var heldig med at score, men jeg er meget, meget glad. Både for mig selv, for holdet og for fansene.

- Nogle gange scorer angribere ikke mål. Sådan er det. Jeg træner bare hårdt og bliver ved med at arbejde. Vi bliver bedre gang for gang, så det betyder meget. Jeg er sikker på, vi kommer i top-6, siger AaB-angriberen.

Også for AaB's anfører, Rasmus Würtz, kom sejren som en stor forløsning efter et svingende efterår i det nordjyske.

- Hvis vi skulle have nogle chancer for at komme med i den top-6, som alle snakker om, skulle vi vinde i dag. Set i det lys var det sindssygt vigtigt, siger Rasmus Würtz.

- Det har været en meget svingende halvsæson, og når vi evaluerer på den, er der meget, vi ikke kan være tilfredse med. Det er trods alt stærkt, at vi har fået det vendt.

- Nu skal vi holde skruen i vandet og sørge for at få point nede i Horsens. Der skal vi brænde alt af, og så er vi for alvor med efter juleferien, siger Würtz.

AaB har efter 20 kampe hentet 26 point. Der resterer i alt seks spillerunder, før slutspillet begynder. Nordjyderne er placeret på en syvendeplads.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Otte år gammel artikel kommer...
bt.dk
Bestilte håndbajere til delegationen:...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx