Af Ritzau - 06/10-16 12:53

Politiet: 15-årig dræbte ikke kvinde med betonklodsPolitiet: 15-årig dræbte ikke kvinde med betonklods

En kvinde døde, da familiens bil blev ramt af en betonklods i august. Politiet efterforsker fortsat sagen.

Efterforskere fra Fyns Politi har nu afhørt en 15-årig dreng, som politiet efterlyste i forbindelse med et drab på Fynske Motorvej.

Efter endt afhøring er der ifølge politiet ikke grund til at mistænke drengen for at have kastet den betonklods, der i august dræbte en tysk kvinde.

- Han har givet en forklaring, som vi har haft mulighed for at efterprøve. Hvad han har forklaret, vil vi ikke oplyse nærmere om. Det bliver mellem ham og os, siger efterforskningsleder Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

Identifikationen af den 15-årige betyder, at politiet nu kan udelukke sporerne om ham i den videre efterforskning.

- Det var vigtigt for os at få ham identificeret, fordi flere vidner har set ham tæt ved gerningsstedet, siger Michael Lichtenstein.

- Desværre har den 15-årige ikke bemærket hverken personer eller biler, som kan bringe os videre i efterforskningen, siger efterforskningslederen.

Selv om Fyns Politi har modtaget en del henvendelser om en efterlyst Volvo stationcar, der er set i området tæt på gerningsstedet, så har politiet endnu ikke fundet ud af, hvem der kørte i bilen.

- Vi har i efterforskningsgruppen fortsat flere spor at arbejde med omkring Volvoen, så vi er stadig fortrøstningsfulde, siger Michael Lichtenstein.

Den dræbte kvinde var på vej hjem fra ferie sammen med sin mand og sin femårige søn, da en betonklods tidligt om morgenen 21. august blev kastet fra en motorvejsbro og ramte familiens bil.

Kvindens 36-årige mand blev hårdt såret, mens sønnen slap med skrammer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx