Af Ritzau - 23/12-16 17:52

Putin sender Trump hjerteligt julekort med håb om samarbejdePutin sender Trump hjerteligt julekort med håb om samarbejde

Ruslands præsident håber, at han får bedre forhold til USA, end det har været tilfældet, skriver han i brev.

Donald Trump har modtaget et hjerteligt julekort fra Ruslands præsident, Vladimir Putin, som ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

- Jeg håber, at vi vil være i stand til med et konstruktivt og pragmatisk samarbejde at gøre noget for at genskabe det bilaterale samarbejde på forskellige områder, skriver Putin.

Han udtrykker håb om, at samarbejdet kan løftes til et "kvalitativt højere niveau". Putin og USA's nuværende præsident, Barack Obama, har ikke lagt skjul på, at de har haft vanskeligt ved at tale sammen.

Det er Trump, som har valgt at offentliggøre brevet. Den kommende amerikanske præsidents politiske stab kalder brevet "meget venligt".

Putin skriver, at han håber, at de to kan finde sammen og løse store globale og regionale udfordringer.

Trump udtrykker i en udtalelse ønske om, at de to lande kan leve op til indholdet i Putins brev.

Den russiske præsident holder en hjertelig tone i brevet. Han ønsker sin kommende kollega en glædelig jul og et godt nytår.

- Lad mig udtrykke et dybfølt ønske om, at du og din familie er raske, glade, trives, opnår succes og alt godt, afslutter Putin sin julehilsen.

Brevet er dateret 15. december.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Kim Larsens søn var bange for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx