Af Ritzau - 05/10-16 11:14

Smertefri Schmeichel har været gennem to operationerSmertefri Schmeichel har været gennem to operationer

Skader er en del af at være fodboldspiller, og Kasper Schmeichel er bare glad for at spille uden smerter igen.

Kasper Schmeichel plejer ikke at være ramt af skader. Men i denne sæson har målmanden været sat ud af spillet på både landshold og på klubholdet Leicester.

To forskellige skader i mave- og hofteregionen har drillet så meget, at det har krævet hele to operationer.

Schmeichel, der er klar igen til Danmarks kommende VM-kvalifikationskampe mod Polen og Montenegro, beskriver det frustrerende og hårde forløb.

- Jeg pådrog mig en skade i optakten til sæsonen og prøvede at spille med det. Det var ikke noget, der var særlig behageligt at spille med.

- Jeg nåede til et punkt, hvor jeg var nødt til at få så meget bedøvende og smertestillende til at spille kampe, at det ikke var holdbart i længden.

- Så vi traf beslutning om, at jeg skulle opereres. Og jeg kom tilbage, siger Schmeichel.

Men her sluttede det ikke for målmanden, for der var en anden skade, som også krævede en operation.

- Egentlig var hele det problem, jeg blev opereret for første gang, kureret. Men så var der en anden skade, som vi ikke kunne finde på de første skanninger og under operationen, som blev ved med at drille.

- Jeg blev nødt til at få smertestillende og bedøvende indsprøjtninger for at kunne spille kampene igen.

- Så vi blev nødt til at gå lidt mere i dybden med, hvorfor jeg havde så ondt, som jeg havde. Og vi traf beslutning om, at jeg skulle opereres igen, forklarer han.

Skaderne betød, at Schmeichel gik glip af landskampene mod Armenien og Liechtenstein samt flere kampe for Leicester. Men dygtige læger og kirurger har nu fået gjort målmanden fri for smerter.

- Når vi har så klogt et lægeteam i Leicester og så god en kirurg, som behandlede mig, så gav det mig mulighed for at komme tilbage meget hurtigt. Og jeg spillede fem dage efter operationen.

- Det var en hård kamp at komme ind i, men det var dejligt at kunne bevæge mig smertefrit.

- Jeg havde lidt ømhed efter operationen, men jeg kunne mærke frihed i mine bevægelser uden at skulle mærke smerte, hver gang jeg tog et skridt, og hver gang jeg sparkede.

- Nu er der ingenting, det er helt fint. Jeg er klar, siger en lettet Schmeichel.

Senest spillede Schmeichel hele kampen for Leicester, som søndag spillede 0-0 hjemme mod Southampton, og han var også med til at besejre Porto 1-0 i Champions League-gruppespillet.

- Den seneste uge har været rigtig god. Jeg holdt buret rent i Champions League, så vi har defensivt haft en rigtig god uge.

- Vi burde måske have scoret og vundet kampen i weekenden, men ellers har det været ganske positivt, siger Schmeichel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx