Af Ritzau - 02/04-17 18:42

Politiet leder efter 20-årig på springtur fra institutionPolitiet leder efter 20-årig på springtur fra institution

Bevæbnet politi har søndag ledt efter en mand i Nordjylland. Hans bil er fundet, og i den lå et jagtgevær.

Nordjyllands Politi har hele søndagen ledt efter en 20-årig mand, der er stukket af fra en institution i Brønderslev. Eftersøgningen har indtil videre været forgæves.

Politi med skydevåben har deltaget i eftersøgningen af ham. Det skyldes, at politiet havde fået en oplysning om, at han var bevæbnet.

Hans bil blev fundet sidst på eftermiddagen på Jens Thises Vej i Brønderslev. I den fandt politiet et jagtgevær, oplyser vagtchef Karsten Højrup Kristensen, Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Bilen blev ført af en 29-årig kvinde fra Frederikshavn. Hun er blevet anholdt og sigtet for at have overtrådt våbenloven.

Trods den intense eftersøgning på adresser i Hjørring, Jerslev og Dybvad er det ikke lykkedes politiet at finde den 20-årige.

Han er stadig på fri fod og er derfor stadig eftersøgt, oplyser Karsten Højrup Kristensen.

Vagtchefen understreger, at borgerne ikke skal være nervøse, selv om mange kan have set politifolk med skydevåben i forbindelse med eftersøgningen.

Politiet har ikke offentliggjort et signalement af den 20-årige.

Der er tale om en person, som er varetægtsfængslet i surrogat i forbindelse med nogle bedragerisager. Han opholder sig under fængslingen på et opholdssted under psykiatrisk sygehus i Brønderslev.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gik ned med stress som tv-ekspert: Nu...
bt.dk
Se billederne fra det nye Noma:...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Nye detaljer om det uhyggelige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx