Af Ritzau - 26/08-16 12:34; Opdateret: 26/08-16 17:09

Nedslående omgangstider af Kevin Magnussen på Spa-banenNedslående omgangstider af Kevin Magnussen på Spa-banen

Hollænderen Max Verstappen satte dagens hurtigste tid under de to træningspas på Spa-banen i Belgien.

storybild

Kevin Magnussen mangler igen fart i sin Renault-racer. (Billede: Scanpix/Lluis Gene)

Kevin Magnussen og makkeren Jolyon Palmer på Renault-teamet sluttede i dårligste og næstdårligste tid efter fredagens første træningspas i forbindelse med weekendens belgiske Formel-1 grandprix, men fik pyntet en lille smule på det i andet træningspas.

Magnussen var 4,705 sekunder efter den hurtigste tid, og Palmer var 4,741 sekunder langsommere end den hurtigste tid under første træning, og under eftermiddagens træningspas kørte de to Renault-kørere igen næsten lige hurtigt.

Der blev bedste omgangstid for Magnussen 1 minut og 50,375 sekunder og tiden for Palmer blev 1 minut og 50,562. Kun to kørere var langsommere.

Nico Rosberg var hurtigste mand under første træning foran sin holdkammerat Lewis Hamilton på Mercedes-holdet, da tyskeren lavede en bedste tid, der hed 1 minut og 48,348 sekunder.

Det var syv tiendedele af et sekund hurtigere end holdkammeraten Hamilton og otte tiendedele af et sekund hurtigere end finske Kimi Räikkönen fra Ferrari.

Under andet træningspas var det hollænderen Max Verstappen, der kørte hurtigste tid i sin Red Bull-racer, og tiden på 1 minut og 48,085 sekunder blev også dagens hurtigste.

Den 31-årige tysker Rosberg vil forsøge at drage fordel af den placeringsstraf, som hans holdkammerat Hamilton har fået.

Den betyder, at briten Lewis Hamilton som minimum bliver rykket 15 placeringer tilbage i startfeltet til grandprixet.

Straffen er blevet givet fordi, at briten har brugt flere motordele end det er tilladt, da han havde adskillige problemer med sin motor tidligere på sæsonen.

Der blev også givet placeringsstraffe til Marcus Ericsson (Sauber) og Fernando Alonso (McLaren), så begge kørere må starte søndagens grandprix langt tilbage sammen med Hamilton.

Ericsson blev straffet for at benytte en ny turbo til motoren, mens Fernando Alonso fik sin straf for at bruge en helt ny motorenhed.

Det er endnu uklart, hvor de tre kørere starter i forhold til hinanden.

Rosberg er 19 point efter Hamilton med ni løb tilbage i sæsonen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

USA's topforhandler: EU og Danmark...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx