Af Ritzau - 09/05-16 22:03

Hjulmand efter nederlag: Vi greb ikke mulighederneHjulmand efter nederlag: Vi greb ikke mulighederne

Kasper Hjulmand så masser af muligheder i kampen mod Brøndby, men FCN-spillerne formåede ikke at gribe dem.

FC Nordsjælland har det svært på udebane i Superligaen. Farum-klubben har ikke vundet de seneste seks udekampe i træk, efter man mandag aften måtte se sig besejret med 1-2 af Brøndby.

Nederlaget ærgrer cheftræner Kasper Hjulmand, der så gode muligheder for at hente point i opgøret.

- Jeg var ikke tilfreds med de første 20 minutter af kampen. Generelt set synes jeg, at der var så mange muligheder, som vi ikke greb.

- De (Brøndby, red.) spillede på en meget ultimativ måde i hele kampen, og det gav simpelthen så gode muligheder for at angribe, hvis vi gjorde det rigtigt, siger Hjulmand.

- Når vi ser kampen igen, vil vi se utroligt mange muligheder, hvor vi ikke fik slået den rigtige bold eller taget det rigtige løb. Der er primært det, jeg er skuffet over.

FC Nordsjælland er placeret på niendepladsen uden det store at spille for. Men for Hjulmand er alle kampe vigtige.

- Der er altid noget at spille for. Det er en krig om liv og død hver gang, der er point på spil. Det gælder i alle kampe, uanset hvor vi er at finde i tabellen, siger Hjulmand.

FC Nordsjællands målscorer, Emiliano Marcondes, så som sin træner muligheder for at straffe Brøndbys noget offensive tilgang til opgøret.

- Jeg er mega skuffet over, at vi ikke fik noget med hjem. Vi kom stærkt ud til anden halvleg, men i nogle tilfælde skulle vi måske have været mere kølige, så vi kunne træffe de rigtige beslutninger, siger Marcondes.

- Brøndby dækkede mand-mand, så hvis vi bare kom rundt om vores direkte modspiller, åbnede der sig ekstremt meget plads op. Det skulle vi have været bedre til at udnytte.

FC Nordsjællands næste opgave er torsdagens hjemmekamp mod OB.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klavs Bruuns tropper gør det:...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx