Af Ritzau - 29/12-16 19:56

Syrisk oprørsgruppe er skeptisk over for våbenhvileaftaleSyrisk oprørsgruppe er skeptisk over for våbenhvileaftale

En islamistisk oprørsgruppe har forbehold og har derfor ikke skrevet under på våbenhvileaftalen for Syrien.

Den syriske oprørsgruppe Ahrar al-Sham siger, at den "har forbehold" over for den våbenhvileaftale for Syrien, som Rusland og Tyrkiet har forhandlet på plads.

Ahrar al-Sham har ikke underskrevet aftalen, meddeler gruppen ifølge Reuters.

- Ahrar al-Sham har en række forbehold over for den foreslåede aftale og de forhandlinger, der er knyttet til den, og har derfor ikke underskrevet den. Vi vil tydeliggøre vores forbehold, når tiden er inde, skriver Ahmad Qura Ali, der er talsmand for den islamistiske gruppe, på Twitter.

Tidligere på dagen oplyste Ruslands forsvarsminister, Sergej Sjojgu, ellers ifølge flere nyhedsbureauer, at syv oppositionsgrupper, herunder Ahrar al-Sham, havde skrevet under på våbenhvileaftalen.

Gruppen opererer først og fremmest omkring hovedstaden Damaskus og anses for at være blandt af de mere indflydelsesrige oprørsgrupper.

Sjojgu sagde tidligere på dagen, at de væbnede oppositionsgrupper, som ikke overholder våbenhvileaftalen, vil blive betragtet som terrorister på linje med Islamisk Stat og Fateh al-Sham Fronten, der tidligere var kendt som Nusra Fronten.

/ritzau/Reuters

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

11-årig fundet bevidstløs i park: Mor...
bt.dk
Meghan Markles halvsøster afbrudt...
bt.dk
Tv-ekspert stiktosset over p-afgift:...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx