08/03-16 13:04; Opdateret: 08/03-16 13:25

Skolebestyrelsesformand er rystet over planer om bombeangrebSkolebestyrelsesformand er rystet over planer om bombeangreb

Skolebestyrelsesformand er rystet over, at skole i Fårevejle tilsyneladende har været angrebsmål.

Bildstrecke im Grossformat »

Skolebestyrelsen på Sydskolen i Odsherred Kommune er dybt overrasket over, at en skoleafdeling i Fårevejle tilsyneladende var mål for et bombeangreb i den såkaldte Kundby-sag.

- Jeg må indrømme, da jeg i formiddag så i en avis, at det var Sydskolen i Fårevejle, tænkte jeg hvorfor det?, siger skolebestyrelsesformand Lene Ørnberg Terkelsen, til Ritzau.

I skolebestyrelsen har man ikke viden om, hvilke elever der går på skolen, der tæller i alt fem afdelinger. Men flere medier skriver tirsdag, at den 16-årige pige skulle have været tidligere elev på skolen.

Selv om skolebestyrelsesformanden er rystet over sigtelsen, er hun dog ikke bange for, at skolen vil være et angrebsmål og kalder sagen "et enestående tilfælde".

- Vi har to piger, der går på Sydskolen, og jeg er fuld af tillid i forhold til at sende dem i skole, det er jeg slet ikke bekymret for.

Lærerne på skolen i Fårevejle er blevet underrettet om sigtelsen tirsdag formiddag, og senere tirsdag vil politiet tale med forældrene.

- Her til formiddag er lærerne på Fårevejle-skolen blevet orienteret, og jeg ved, der er et møde med forældrene på skolen i aften, hvor politiet også vil deltage, sige hun.

På mødet vil forældrene blive informeret af politiet, der opfordrer til, at dagligdagen fortsætter som hidtil.

Samtidig råder skolebestyrelsesformanden dog forældre til at tale med deres børn om sagen.

- For der er jo ingen, der skal være bange for at gå i skole, siger Lene Ørnberg Terkelsen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DR-vært har fundet kærligheden: Se...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx