Af Ritzau - 14/05-17 17:05

Kvinde varetægtsfængslet for drab på sin lille sønKvinde varetægtsfængslet for drab på sin lille søn

Drengen blev dræbt natten til søndag. Moren er selv indlagt og var ikke selv til stede ved grundlovsforhøret.

En 32-årig kvinde er i et grundlovsforhør ved Retten i Helsingør blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have dræbt sin søn natten til søndag.

Ifølge Ritzaus oplysninger skulle drengen være halvandet år gammel, men efterforskningsleder Mogens Mogensen fra Nordsjællands Politi vil blot oplyse, at han er "meget lille".

Ifølge Ekstra Bladet er kvinden sigtet for at have kvalt sin søn med hænderne.

Drabet fandt sted mellem midnat og klokken 5.36 søndag morgen, da politiet fik en anmeldelse om, at der var sket noget på en bopæl på Kastanjevej i Lyngby.

Da politiet kom ud på adressen, stod det klart, at der skulle indledes en drabsefterforskning. Derfor blev der sendt efterforskere, kriminalteknikere og retsmedicinere ud, som har arbejdet på stedet hele dagen.

Kvinden er selv blevet indlagt, og hun blev derfor fremstillet i grundlovsforhøret in absentia - uden selv at være til stede.

Politiet har søndagen igennem været meget tilbageholdende med oplysninger om sagen, som man kalder "en intern familiemæssig episode".

- Der er sket noget internt familiemæssigt, som vi nu undersøger for at få de rette proportioner i sagen, udtrykte Mogens Mogensen det tidligere søndag.

Grundlovsforhøret foregik da også for lukkede døre, så offentligheden kan ikke få at vide, hvad der er kommet frem under retsmødet.

Det er derfor uvist, hvad der er sket i hjemmet, og hvorfor kvinden slog sin søn ihjel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Arsenal-legende: Wenger-stop er en...
bt.dk
Klar FCK-føring: Men masser af...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx