Af Ritzau - 08/03-17 12:49

Niels Frederiksen tager to år mere som U21-landstrænerNiels Frederiksen tager to år mere som U21-landstræner

Niels Frederiksen får også mulighed for at føre det næste kuld af U21-talenter til EM.

Fodboldtræneren Niels Frederiksen skal frem til sommeren 2019 stå i spidsen for det danske U21-landshold.

Det job har han haft siden efteråret 2015, og onsdag har han forlænget kontrakten med Dansk Boldspil-Union med yderligere to år.

Træneren er i øjeblikket i gang med at forberede sig til sommerens EM-slutrunde, men med kontraktforlængelsen står det klart, at han også får mulighed for at føre det næste kuld af fodboldtalenter mod en slutrunde.

- Vi er rigtig tilfredse med, at Niels Frederiksen nu har sat sin underskrift på en ny aftale med DBU, og dermed også står i spidsen for U21-landsholdet i den kommende EM-kvalifikation, der bliver utrolig spændende at følge.

- Resultaterne taler for sig selv, og derfor er en forlængelse af samarbejdet noget, vi længe har ønsket og er selvfølgelig glade for, at Niels har haft det på samme måde, siger DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg.

Niels Frederiksen overtog i sin tid roret fra Jess Thorup. Inden det stod Frederiksen i spidsen for Esbjerg i Alka Superligaen, men han blev fyret i august 2015, da holdet kom skidt fra start.

Han glæder sig over at kunne fortsætte i sit nuværende job.

- Jeg nyder at arbejde med de bedste spillere i årgangen, som jeg oplever som meget ambitiøse, dedikerede og talentfulde.

- Jeg føler, at jeg både kan præge og udvikle på trods af den relativt begrænsede tid, som vi er sammen, siger Niels Frederiksen.

I august var han træner for det U23-landshold, som deltog ved OL i Rio.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx