Af Ritzau - 19/04-16 22:41

Manchester City smider point ude mod NewcastleManchester City smider point ude mod Newcastle

1-1 var hverken fugl eller fisk for nogle af klubberne, da Manchester City og Newcastle spillede uafgjort.

Manchester City satte point til ude mod Newcastle i Premier League tirsdag aften, da de to klubber med vidt forskelligt udgangspunkter tørnede sammen.

Resultatet betyder, at Manchester City på tredjepladsen har 61 point - ét mere end Arsenal på fjerdepladsen, men Londonklubben har spillet en kamp færre.

Derfor kan man med rette sige, at gæsterne i højere grad tabte to point, end man vandt et enkelt i jagten på at sikre sig den tredjeplads, der giver direkte adgang til Champions League i næste sæson.

For Newcastle var det samme situation, da Rafael Benitez' tropper jagter overlevelse i den bedste række og godt kunne bruge tre point.

Med det ene point ligger Newcastle fortsat næstsidst, men nu med 29 point i det tætte løb med Sunderland og Norwich om at sikre overlevelse i ligaen.

Der var spillet 14 minutter, da Manchester City bragte sig foran efter et frispark i venstre side. Aleksandar Kolarov lagde bolden ind i panden på Sergio Agüero, som headede gæsterne foran.

Efter lidt over en halv time slog hjemmeholdet tilbage. Moussa Sissoko lagde en lang aflevering over i højre side, hvor Vurnon Anita tog nogle træk ind i feltet og fladt passerede Joe Hart i City-målet til 1-1, som også blev pausestillingen.

Der blev ikke scoret yderligere i anden halvleg, og dermed måtte begge klubber nøjes med det ene point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pornostjerne stod frem med påstande...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Har tabt alle fodboldkarrierens...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx