Af Ritzau - 11/11-16 03:01

Brasilien ydmyger Argentina i kvalifikationskamp til VMBrasilien ydmyger Argentina i kvalifikationskamp til VM

Argentinas deltagelse ved VM i fodbold i Rusland i 2018 begynder at hænge i en tynd tråd.

Nattens store brag i den sydamerikanske VM-kvalifikationskamp i fodbold mellem Brasilien og Argentina blev aldrig den gyser, som der på forhånd var lagt op til.

Brasilien cruisede sig til en storsejr på 3-0, og dermed er Argentina endnu længere væk fra at sætte sig på en puljens første fire pladser, som sikrer automatisk deltagelse ved VM i Rusland om knap to år.

Argentina er på sjettepladsen og skal nu i første omgang koncentrere sig om at nå en femteplads, der udløser en playoffkamp om VM-deltagelse.

Med Lionel Messi, Gonzalo Higuain og Angel Di Maria i angrebet mødte Argentina op i stærkeste opstilling mod Brasilien, der stillede med stjerner som Neymar, Gabriel Jesus og Philippe Coutinho.

De første 20 minutter af opgøret var præget af nervøst spil, og først i det 24. minut kom kampens første store chance til Argentinas Biglia. Lazio-spillerens skud blev dog pareret af Alisson i Brasiliens mål.

Minuttet efter slog Coutinho så til. Liverpool-spilleren skar ind i banen fra venstrekanten og passerede Argentinas målmand, Romero, med et skruet skud.

Scoringen rystede tydeligvis Argentina, og i første halvlegs sidste minut spillede Gabriel Jesus holdkammeraten Neymar helt fri inde foran mål, og Barcelona-spilleren bragte Brasilien foran med to mål.

Argentina satte fra starten af anden halvleg Sergio Agüero på banen, men angriberen fra Manchester City kunne ikke ændre kampens gang.

Brasilien fortsatte med at satse på kontraangreb, og i det 61. minut lukkede Paulinho reelt opgøret med sin scoring til 3-0.

Nattens kamp blev spillet i Belo Horizonte. Det var første gang, at Brasiliens landshold vendte tilbage til byen, hvor holdet under VM i 2014 gik fra banen efter det historisk store nederlag på 1-7 i semifinalen til de senere verdensmestre fra Tyskland.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Politiet hylder ærlig mand: 'Hvis...
bt.dk
Tætte venner klar til at hjælpe...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx