Af Ritzau - 24/08-16 11:16

Regeringen opruster digitalt med ny hjemmesideRegeringen opruster digitalt med ny hjemmeside

Regeringens nye hjemmeside skal gøre det lettere at deltage i politiske diskussioner om fremtiden for Danmark.

Nu gør statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sit digitale indtog sammen med hele sit ministerhold.

Regeringen opruster således digitalt med en ny hjemmeside og en profil på det sociale medie Twitter, hvor det er muligt at finde oplysninger om den førte politik.

- Vi vil gerne blive bedre til at forklare, hvad vi gør som regering, og ikke mindst hvorfor vi gør det. Og vi vil gerne kommunikere i et sprog, der er til at forstå og med brug af video, grafik og billeder, skriver Lars Løkke Rasmussen som velkomst på hjemmesiden.

Hjemmesiden findes på Regeringen.dk, mens den officielle profil på Twitter hedder "@Regering.dk". Desuden lanceres et nyhedsbrev, hvor det også er muligt at følge med.

På hjemmesiden vil regeringen blandt andet sende direkte fra præsentationer af politiske udspil, som eksempelvis onsdagens præsentation af den fjerde kræftplan siden årtusindskiftet.

- Vi ved også, at det kan være svært at finde hoved og hale i debatten i tv, radio og aviser. Det går stærkt, og der er mange, som kæmper om opmærksomheden.

- Der har manglet et sted, hvor borgerne i fred og ro kan søge og finde frem til oplysninger om regeringens samlede politik, forklaret i en helhed med regeringens egne ord, skriver statsministeren.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Amalie blogger tit om sit sexliv: Det...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Nu får kokain-dommen konsekvenser for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx