Af Ritzau - 23/10-16 16:54

Randers-anfører efter nederlag: Det er ingen katastrofeRanders-anfører efter nederlag: Det er ingen katastrofe

Mads Fenger ærgrer sig over Randers' nederlag til Horsens, men han godkender holdets placering i tabellen.

Randers havde muligheden for at spille sig op på andenpladsen i Alka Superligaen, men det ville kræve en sejr i søndagens udebanekamp mod AC Horsens.

Den mulighed formåede kronjyderne ikke at udnytte, og i stedet måtte de rejse hjem med et 0-1-nederlag i bagagen. Dermed tabte de terræn til de andre tophold i rækken.

Til trods for nederlaget vil Randers-anfører Mads Fenger dog ikke male fanden på væggen.

- Vi havde forventet at få tre point i dag, men vi ligger stadig godt til i tabellen. Der er fortsat kontakt med de andre tophold, så det er ingen katastrofe, siger Mads Fenger, der dog ærgrer sig over nederlaget i Horsens.

- Horsens ville ikke have bolden, så de gravede sig bare ned og sparkede bolden væk, når de fik den. Det gjorde det svært for os at skabe chancer.

- I sådan en kamp skal vi være tilfredse med at spille 0-0 og tage det ene point, men det formåede vi ikke i dag, lyder det fra Mads Fenger.

Randers-angriberen Mikael Ishak var en af de spillere, der havde svære arbejdsbetingelser overfor en stærk Horsens-defensiv. Ifølge ham kan Randers godt være tilfreds med deres egen indsats.

- Vi leverede en okay præstation, men det er selvfølgelig ærgerligt, at vi tager herfra med nul point.

- De er meget fysisk stærke, og de er svære at spille imod, fordi de står med så mange mand bag bolden. De spiller meget kompakt og defensivt, og det er vanskeligt at åbne op for sådan et forsvar, siger svenske Mikael Ishak.

Ligesom sin holdkammerat vil Mikael Ishak heller ikke hænge sig for meget i nederlaget.

- Vi har mange kampe tilbage, og det er det, som vi skal fokusere på. Vi har gjort det godt, og det skal vi forsøge at fortsætte med. Vi skal være skuffede lige nu, men generelt skal vi være tilfreds med det, som vi har leveret indtil videre, siger han.

Randers' næste opgave bliver på lørdag, hvor de spiller topopgør på udebane mod Lyngby.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx