18/03-16 10:18

Magnussen er skuffet og begejstret efter trist træningMagnussen er skuffet og begejstret efter trist træning

Det blev ikke til mange omgange ved fredagstræningerne, men danskeren er glad for at være tilbage i Melbourne.

Racerkøreren Kevin Magnussen fik ikke mange omgange på Formel 1-banen i Melbourne, da han fredag kørte ud på sin første to træninger forud for det australske grandprix.

Renault holdt den danske racerkører i pitten det meste af de to træningspas, men Magnussen er alligevel begejstret, da han evaluerer dagen.

- Det føltes fantastisk at komme ud at køre igen. Da jeg kørte ud på banen, tænkte jeg bare: "Yes, jeg er her igen". Det føltes så godt, siger han med henvisning til sit comeback i Formel 1 efter en sæsons pause.

Ved fredagens første træning nåede Kevin Magnussen at køre 13 omgange i sin gule Renault-racer. Hans bedste omgang blev kørt i tiden 1 minut 34,060 sekunder. Det placerede ham som nummer ti i det samlede felt.

Og det var den eneste tid, Magnussen fik sat fredag, for ved dagens anden træning, nåede han kun banen rundt to gange og fik ikke registreret en tid.

Det våde vejr forhindrede kørerne på banen i at presse bilerne, og ingen fik for alvor afprøvet systemerne på tør asfalt. Konstante dryp fra den grå himmel tvang holdene til at prioritere forsigtighed frem for fart.

Danskeren lægger heller ikke skjul på, at han gerne ville have kørt endnu flere kilometer.

- Det var også en kæmpe skuffelse, for jeg ville gerne have kørt flere omgange og presset bilen mere, siger Kevin Magnussen.

- Jeg havde glædet mig til at køre, men jeg må bare vente til i morgen (lørdag, red.), hvor vejret forhåbentlig bliver bedre, siger han.

Han forstår også, hvorfor hverken han eller holdkammerat Jolyon Palmer blev sendt ud på den glatte bane.

- Vi følte ikke, at vi lærte noget. Hvis vi havde følt, at vi ville have lært noget, ville vi have kørt. Men det var ikke værd at løbe den risiko, siger Magnussen.

Lørdag har holdene en enkelt træning, før de skal køre kvalifikationsløb klokken 7.00 dansk tid.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Ung kvinde voldtaget: Selfie fik...
bt.dk
Snart bliver Danmark ramt af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx