Af Ritzau - 05/11-16 17:32

Bayern må nøjes med uafgjort i tysk topbragBayern må nøjes med uafgjort i tysk topbrag

Hoffenheim fik et enkelt point med hjem i topkampen mod Bayern. I Ingolstadt fik danske Martin Hansen debut.

Det lykkedes lørdag Hoffenheim at hente et enkelt point med hjem fra Allianz Arena, da holdet var på besøg hos mægtige Bayern München.

1-1 endte opgøret mellem de to mandskaber, der forud for opgøret lå i toppen af Bundesligaen og ikke havde indkasseret nederlag efter de første ni spillerunder i den bedste tyske liga.

Med det uafgjorte resultat er begge hold stadig uden nederlag, og Bayern topper Bundesligaen med 24 point for 10 kampe. Hoffenheim ligger nummer tre med 20 point efter en overraskende god start på sæsonen.

Og det var også gæsterne, der åbnede målscoringen i lørdagens topbrag. Efter et kvarters spil blev Kerem Demirbay spillet fri omkring kanten af feltet, og herfra placerede han smukt bolden i målhjørnet.

Den overraskende føring til gæsterne holdt dog kun cirka 20 minutter, inden hjemmeholdet også kom på måltavlen.

Her var det brasilianske Douglas Costa, der sendte et fladt indlæg ind mod angriber Robert Lewandowski. Bolden nåede dog aldrig frem til den skarpe polak, men blev i stedet sendt i eget net af Hoffenheims Steven Zuber.

I anden halvleg var der chancer til begge hold, og Bayern-forsvareren Mats Hummels havde blandt andet et forsøg på stolpen med fem minutter tilbage af opgøret.

Også Bayerns angriber Thomas Müller havde en kæmpe chance i overtiden, men han missede fra nært hold, og opgøret endte altså 1-1.

I de øvrige kampe i Bundesligaen var der blandt andet debut til den danske Ingolstadt-målmand Martin Hansen. Den danske keeper stod for første gang i sæsonen mellem stængerne for sin nye tyske klub.

Han skiftede i sommerens transfervindue fra hollandske Den Haag, og i sin debut var Martin Hansen tæt på at holde buret rent, da Ingolstadt hjemme tog imod Augsburg.

I stedet måtte danskeren dog indkassere to mål sent i kampen.

Det blev dermed til et 0-2-nederlag til Ingolstadt, og efter ti kampe i sæsonen har klubben stadig sæsonens første sejr til gode.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: 11 timer inde i ekstremt...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx