Af Ritzau - 24/03-17 06:02

Magnussens teamchef sidestiller sine kørere på HaasMagnussens teamchef sidestiller sine kørere på Haas

Den interne konkurrence på Kevin Magnussens nye team bliver skarp. Teamchefen håber, kørerne presser hinanden.

Kevin Magnussen og hans franske holdkammerat, Romain Grosjean, bliver i år sidestillet på Team Haas.

Det betyder, at holdet ikke har nogen reel førstekører, fortæller holdets teamchef, Günther Steiner, forud for søndagens grandprix i Melbourne.

- Jeg er sikker på, at Kevin Magnussen vil få Romain Grosjean op på et højere niveau end sidste år. Det er ikke kun noget, jeg forventer, det ved jeg, at han gør.

At de to kørere vil blive ligestillet, vil man kunne se, når de to kørere skal i pit første gang i søndagens grandprix. Den Haas-kører, der ligger forrest i feltet, får lov at vælge, hvem der først kommer i pit.

- De vil være lige, og det er et af de principper, vi opererer med. Hvis den ene klarer sig bedre end den anden i kvalifikationen, så må han vælge pitstop først. Det er konkurrence, og det er sådan, at det er. Og det accepterer de begge.

Det relativt nye, amerikanske hold skal forbedre sig i forhold til sidste års debut, hvor det sammenlagt blev til 29 point i VM-serien.

Så klar er beskeden for den sportsligt ansvarlige hos Haas-teamet, Günther Steiner.

- Jeg føler, at vi har fået det bedste par af kørere, som vi kan få i vores position. Vi kan ikke forvente mere. Vi har to gode kørere. Og nu må vi se, hvor god bilen er og få det bedste ud af den.

Kevin Magnussen har selv givet udtryk for et fysisk overskud forud for sæsonen. Men han tør endnu ikke spå, om det vil lykkes at få point i Melbourne.

- Vi går ind i det med åbent sind. Selvfølgelig vil det være rart med point, men vi aner ikke, hvor vi er henne i feltet endnu.

En ting er han dog overbevist om. Bilerne til denne sæson vil køre stærkere end nogensinde, og det vil man kunne se søndag.

- Jeg er vild med de her nye biler, det var det, jeg blev forelsket i ved Formel 1. De her maskiner er seriøst imponerende.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Barcelona smadrede Girona: Se...
bt.dk
Derfor har du købt blomster i dag...
bt.dk
14-årig rapper vælter Danmark: Vi har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx